divendres, 28 de juny del 2013

Setmana d'Esdeveniments

Eh sí: van ser dies intensos i una setmana de comunicació i esdeveniments...tot segons el nostre lema "BERNAVÍ fent amics"!

Vam tenir la sort de rebre la fantàstica visíta de l'equip tècnic del programa televisiu "Entre Vinyes" i gracies a ells protagonitzar una experiència inoblidable.
El programa de "La 2" va dedicar un capítol a la Terra Alta i vam tenir l'honor de ser un dels cellers escollits per a grabar. Francesc, Xavier, Jordi, Isabel, Xavi van ser ulls i orelles amics i professionals que van acompanyar el grup dels nostres amics durant una visita a BERNAVÍ: vinyes, celler i tast dels nostres vins.
Vam patir pel temps, però finalment se'ns va regalar un dia perfecte. Gracies A la naturalitat de l'equip d' "Entre Vinyes" i agafats de la mà amb la simpatía del grup, vam vencer el pànic i ens vam trobar davant de les telecàmaras com si fos cosa de cada dia...explicant el nostre terroir, la nostra història, els nostres vins, va ser una tarde plena d'emocions, coronada per una petita festa a la terrassa del celler, mirant les vinyes i acompanyats pels nostres amics.
ENTRE VINYES/FB


Per a continuar amb la setmana mediàtica, durant una reunió sobre enoturisme a la Terra Alta, vam grabar una entrevista radiofònica emesa per Catalunya Informació: juntament amb en Josep Maria del Nou Moderno vàrem explicar la nostra visió sobre l'enoturisme i vam promoure les activitats que farem a BERNAVÍ de manera sempre més freqüent.


En sintonia amb aquesta última entrevista, vam celebrar el Solstici d'Estiu amb un esdeveniment que va ser increible.
Amb la Maria Rosa i el Joseo Maria del Nou Moderno vam organitzar una degustació dels nostres vins maridats amb quelcom trencador: postres...o més ben dit: "capricis dolços"!
Ho vam fer de nit, a la llum de focs d'estiu i d'una lluna carregada d'energia positiva, a la plaça del celler, rodejats per les vinyes i acompanyats d'un fantàstic quintet: Jazz Vi Sucre. El Xavi, el Josep Enríc, la Laura, la Imma i el Rafa van tocar en directe temes en pefecte harmonia amb l'ambient i l'entorn, fent que la llum de la lluna i dels focs dancés amb les seves notes.
Vam servir el NOTTEBIANCA 2012 amb mató, gelatina de codonyat, avellanes garrapinyades i sucre torrat;
el 21VENTUNO 2012 va trobar un golós gelat de maduixes amb cirera fresca;
el 3D3 2011 es va maridar perfectament amb un brownie de chocolate foundant amb nous i teula de taronja;
el CA'VERNET 2011 curiosament combinat amb un taten de mansana amb catània d'ametlla amb cacao.
Per a concloure la vetllada el Josep Maria ens va deleitar amb uns gintònics amb la ginebra G'Vine elaborada amb flor de raïm i perfectament en tema amb l'estat fenològic de les vinyes, tot maridat amb una pannacotta amb llima, canyella i puré d'albercoc.
Tots els tastos encaixaven perfectament i els nostres convidats van poder disfrutar de la nit del Solstici d'Estiu i sota el toc mestre del nostre amic Rafel: el nostre logotip il·luminat e inaugurat justament el...21!
INFOVÍ.CAT
VINSDECATALUNYA.CAT
DECANTA2.COM


...In Vino Vivendo!!!