dimarts, 18 de febrer del 2014

Una cata, Un orgull!

Ahir, dilluns 17 de febrer, al Ristorante Nou Moderno de Vilalba es va celebrar una cata molt peculiar: tots els vins de la D.O. Terra Alta que varen ser galardonats al concurs "Premis Vinari 2013" promogut per VADEVI.CAT van ser presentats pels propis productors i enòlegs davant de més de 50 persones del sector.
Una gran iniciativa que segons els comentaris dels participants va ser tot un èxit.

Per acompanyar els vins galardonats el Josep Maria i la Rosa van preparar unes tapes en maridatge que en cada cas va regalar sensacions en perfecte harmonia.

I nosaltres de BERNAVÍ no podem que remarcar el gran orgull de tenir entre els vins premiats amb una medalla de bronze entre els millors vins negres d'anyada el nostre 3D3 2011 que després de dos anys va revelar el seu gran caràcter, va conservar una gran frescor, un perfecte equilibri i una harmonía olfactiva i gustativa sorprenents.

El Josep Maria en aquest cas va dirigir el maridatge cap al sentimental amb un cruixent de pasta filo i llonganissa aromatitzada al romaní: li recorda els aromes baixant per la Vall de Berrús cap a la finca Mas Vernet...un autèntic maridatge de terrer i vi...i un xic d'emoció!

Orgull per BERNAVÍ estar amb la primera anyada del 3D3 al costat dels grans noms de la nostra D.O. i orgull en rebre els comentaris de Joan Nebot i dels professionals presents a la cata.

En fin, un gran dia, una gran companyia i un nivell de vins i cuina increible.

Robaré la conclusió al nostre secretari i amic Jordi Rius: "visca la Terra Alta!"

... in vino vivendo!