dimarts, 11 de març del 2014

Maridatges amb encant

Hem acabat aquesta setmana amb maridadtges amb els sostres vins...i ha sigut un gran èxit!

A Barcelona, dijous 6 de març, vam ser convidats del Restaurant Lautrec a Gracia: juntament amb la Cris i en Xavier vam oferir un menú degustació amb tres vins de BERNAVÍ a clients i amics del restaurant, presentant el nostre projecte, la nostra filosofia i jugant amb sensacions: desde maridatges per afinitat fins a sorpreses que van deleitar els paladars dels comensals.
La cuina va triar ingredients de máxima qualitat per a crear plats en perfecta harmonía amb NOTTE BIANCA 2013, 3D3 2012 a CA'VERNET 2011 ... un servei perfecte i amable, un ambient amb caliu: gracies nois per aquesta magnifica experiència!
Us aconsellem d'anar a probar la cuina original i genuina del Lautrec ... juntament amb els nostres vins a la carta!


Dissabte 8 de març vam anar a casa d'una gran família a la Ametlla de Mar, a El Nostre Cantir: una casa rural a cinc minuts del mar i impregnada de mediterraneitat on la Carme, en Paco, la Angela i en Francesc van rebre clients i amics en el sue racó de paraís. Un dia assolellat i primevaral, abres i fruiters en plena floració, un museu d'antigüetats, animals, van decorar un dia fantástic.
Vam deleitar els comensals amb una cuina d'ingredients sans i receptes tradicionals, en maridatge amb els quatre vins de BERNAVÍ: vam jugar amb sensacions i vam gaudir d'una meravellosa companyía. Va ser un inmens plaer començar aquesta col·laboració amb la familia de El Nostre Cantir i us aconsellem de tot cor d'anar a passar unes vacances a casa seva...segurs que us enamorareu del lloc i de les persones i que podreu gaudir dels seus plats amb els nostres vins.


Dues ocasions per a transmetre amb els nostres vins en maridatge amb plats de diferent concepció tota la passió de BARNAVÍ per la gastronomia i el feliç convivium!